>> Over Ons

Welkom bij VeeleServices Schoonmaak en Beveiliging. Ons bedrijf is in 2017 opgericht door Chantal en Michael Veele met jarenlange ervaring en kennis in de schoonmaak en beveiliging. Wij hebben ons gespecialiseerd in schoonmaak- en beveiligingsdiensten om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, met maatwerk en aantrekkelijke tarieven.

In 2019 is Lesley Veele ons team komen versterken als allround beveiligingsmedewerker en Teamleider Service voor de schoonmaakafdeling. En in 2021 heeft Dennis Veele zijn vaardigheden en zakelijk inzicht ingezet om de kwaliteit en service van VeeleServices verder te verbeteren en ons tevreden klantenbestand nog beter te bedienen.

Naast onze schoonmaak- en beveiligingsdiensten bieden wij ook verschillende facilitaire diensten aan, waaronder gastheerschap, receptiediensten en bardiensten.

Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid in alles wat we doen. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier. Wij helpen u graag verder.