>> Horecabeveiliging

Als horecaondernemer weet u als geen ander dat veiligheid van groot belang is voor uw zaak en uw gasten. Veele Services VOF begrijpt dit als geen ander en biedt daarom professionele horeca beveiliging op maat aan.

Waarom is horeca beveiliging belangrijk?

In de horeca zijn er vaak grote groepen mensen bij elkaar, waardoor er sneller ongewenste situaties kunnen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan ruzies tussen gasten, diefstal of agressief gedrag. Het is daarom van belang dat u als horecaondernemer passende maatregelen treft om de veiligheid van uw gasten en personeel te waarborgen. Horeca beveiliging kan daarbij helpen.

Wat kan Veele Services VOF voor u betekenen?

Onze beveiligers hebben ruime ervaring in het werken in de horeca en zijn op de hoogte van de specifieke risico’s die hierbij komen kijken. Zij zijn getraind om snel en effectief te handelen bij ongewenste situaties en hebben daarbij altijd aandacht voor de veiligheid van uw gasten en personeel.

Naast het waarborgen van de veiligheid, kunnen onze beveiligers ook een preventieve rol vervullen. Door hun gastvrije aanwezigheid stralen zij rust uit en kunnen zij mogelijke ongewenste situaties in de kiem smoren. Daarnaast kunnen zij ook gasten aanspreken op bijvoorbeeld hun gedrag of het naleven van de huisregels.

Waarom kiezen voor Veele Services VOF?

Bij Veele Services VOF staan kwaliteit, gastvrijheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij bieden daarom maatwerk oplossingen en gaan graag met u in gesprek om uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Onze beveiligers zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in het werken in de horeca. Zij zijn flexibel inzetbaar en kunnen zowel tijdens reguliere openingstijden als tijdens evenementen worden ingezet.

Als u als horecaondernemer op zoek bent naar professionele en betrouwbare beveiliging voor uw zaak, dan bent u bij Veele Services VOF aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee en bieden passende oplossingen voor uw specifieke situatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.